2009. április 18., szombat

500 ambient megoldás egy helyen

Biztos nagyon sok olyan van benne amit már láttál valahol de rengeteg új is. Érdemes végig futni őket ha van rá fél órád. Gyűjtés itt.

2009. április 14., kedd

Na ezt is sikerült összehozni – One Show Finalist

Ennek most örülök mert ezen elég sokat dolgoztunk (a csapat: Aimal (Pakisztán), Sandar (Szingapúr)). Eddig is gondolkodtam már rajta, hogy illene több munkámat megmutatni úgyhogy íme a munka. Elég összetett brief volt ami ha valakit érdekel kattintson ide.
Röviden összefoglalva egy olyan tormát kellet valahogy bevezetni a piacra ami két nap alatt megromlik és jóval drágább mint a könnyebben elérhető de messze nem olyan jó minőségű versenytárasi.

Ezenkívül még a Nationl ADDY Awardson is shortlistes lett a néma filmecskénk Alex-szel (Brazil). Na mára már eleget dicsekedtem, de azt még azért leírom, hogy annyi verseny van amin érdemes lenne elindulni magyar iskoláknak is legyen az állami vagy magán, mert mégiscsak ilyen díjak alapján mérlegel a szakma (itt nyilván csak a kreatív részére gondolok) és nem lehetetlen indulni rajtuk csak egy kis utána járással jár.