2009. július 25., szombat

Lopj ötletet


http://www.stealourideas.com/

Nagyon jó ötlet két végzős Miami Ad School-os diáktól, akik egyszerűen kihúzták
a fiókjukat, és az összes benne levő ötletüket feltöltötték egy oldalra, majd kijelentették, hogy nyugodtan el lehet őket lopni (nem mellesleg ezek az ötletek
nem is rosszak és egész jó prezentáltak). A legjobb az egészben, hogy ez olyan jól sikerült és az oldaluk akkora hírverést csinált, hogy magában az adott egy védettséget az ötleteiknek és jó esélyt arra, hogy valahova felveszik őket.

2009. július 19., vasárnap

Kötelező feladat (mondjuk kreatív osztályoknak)

Ez egy iskolai feladat de szerintem bármilyen szinten vicces és "hasznos" (és tényleg), szóval:

Válasz ki magadnak egy szimpatikus hajléktalant (azért csak van egy, és esetleg ne koldus maffiást) és írd vagy rajzold a kéregető tábláját egy hétig. Akinek a "szponzoráltja" a legtöbb pénzt kapja, nyer mondjuk egy szabadnapot.

Csatoltam pár képet azok közül amik így születtek de sajnos nincs több, és szerintem ezeknél tudtok jobbat.




ui: szerintem ezt a feladatot (szinte biztos vagyok benne) ez a jól ismert kép inspirálta.

Jó melók diáktársaktól (Na jó régen nem írtam)

Hosszú blogalkotói válság után itt vagyok. Talán túl sokat stresszelek a bejegyzések tartalmán úgyhogy mától csak úgy posztolgatni kezdek. Amúgy az utolsó bejegyzés óta elég sok minden történt velem megnyertük Nickkel meg Peterrel a Top Dog címet (az iskola legjobbjai), voltam New Yorkban, meglátogattam egy pár ügynökséget okosodtam meg ilyenek szóval azért most lesz miről posztolnom.

Na de most ezzel a poszttal csak néhány diáktárs munkáját szeretném megmutatni.