2010. április 20., kedd

Saatchi-ban ablaktalanul

Minden szuper (nemsokára írok majd az irodáról) kivéve, hogy egy folyóson ülünk egy fallal szemben, villogó neonnal, míg körülöttünk mindenki Manhattan-re néző sarok irodákban "lötyög" (ez legyen a legnagyobb baj de azért:). Így elkezdtünk fotókat ragasztgatni a falra aztán megcsináltuk ezt a blogot: http://awindowwouldbeawesome.blogspot.com/

2010. április 18., vasárnap

One Show Finalist

Most jelent meg a One Show rövidlistája (finalists) amin ezzel a munkával rajta vagyunk:
Két brief volt ebben az évben (diák kategóriában): Az egyik a OneMillionTrees NYC alapítványnak: olyan ambient/outdoor megjelenés ami fák ültetésére illetve adományozásra készteti az embereket. Az előbbi fa-árnyék-stencil ötlet erre készült. Lejjebb meg még két erre a brief-re készült munkánk:
A másik brief a Nooka (ahogy hallottam otthon is éppen kiírtak egy pályázatot) "divatmárkának" (órák, kiegészítők) kellett különböző megoldásokat (több kategória volt, pl: integrált kampány, sajtó kampány, ambient) készíteni. A brief lényegében (ahogy nekünk lejött, mert ez nem volt olyan pontos/megfogható) az volt, hogy a Nooka design a jövőböl jött, azt jelképezi illetve, hogy uniszex. Erre pedig ezek készültek
Ezt nem kis erőfeszítés volt ezt összehozni nulla forintból (én fotóztam).
Külön köszönet Kázmér Mikinek a segítségért. Amúgy ebben a "time resistant" ötletünkben nagyon bíztunk de sajnos ennek nem jött össze.

Hasznos: Hang effektek


Ha valaki hang effekteket keres akkor én a Freesound.org-ot ajánlom (már nagyon sokat végig próbáltam). Ingyenesen lehet regisztrálni (és utána nem zaklatják az embert pl "új majom hangok érkeztek" levelekkel), egészen nagy könyvtáruk van és eddig mindent megtaláltam rajta ami kellett. És hang effektek valamire mindig kellenek.