2010. január 30., szombat

Az én apukám pedig… dicsekedés poszt


Ez a hét sem volt könnyebb, sok munka van nagyon az ügynökségen. Most például így szombat fél tizenegy felé úgy néz ki, hogy hazamehetek. De! Már volt egy beszélgetésünk Chris-szel, a kreatívigazgatóval, hogy mit szeretnénk csinálni a suli után, és hogy el tudjuk-e képzelni, hogy itt dolgozunk. Nem direkten, de ez egy állásajánlat, ami azért jól esik 3 hét után.

De még ennél is viccesebb, hogy a két brazil osztálytársnak - akik a Saatchi and Saatchi New York-nál vannak gyakorlaton - Gerry Graf (az ottani k.igazgató) az én kis Telenet Extra filmemet mutatta jó példaként (ami amúgy bekerült a newcreatives.com havi legjobb munkáinak listájába is). Ők meg mondták, hogy hát ezt ismerjük, sőt egy házban lakunk azzal, aki csinálta. Meg azt is elmondták, hogy a Satchi NY-hoz (is) pályázom, aminek Gerry nagyon örült.

Jó hírek, ha még nem is biztos, hogy itt akarok dolgozni.


2010. január 27., szerda

Leadtam a jelentkezésem a következő 3 hónapra.

Első helyre R/GA-ét, a másik két helyre pedig Crispin Porter and Bogusky-t és Satchi and Satchi New York-ot írtam. Nem túl meglepően ez a 3 hely a legnépszerűbb ezért ez nem lesz egyszerű és nagyon nagy szó lesz ha R/GA (vagy igazából bármelyik) összejön. Már a házban is ahol 11-en lakunk együtt itt Queensben érezhetően megváltozott a hangulat az utóbbi pár napban. Én nem nagyon taktikáztam és sok mindenkinek segítettem (portfolió összeállításban, technikai dolgokban) de azért remélem, hogy nem azok közül fogja valaki elhallászni a helyemet:)



2010. január 25., hétfő

Lego forever



Hétvégén eljutottam végre a Guggenheim Múzeumba (nagyon tetszett) aminek a boltjában láttam meg ezt a Lego speciális Frank Lloyd Wright kiadást ami szerintem zseniális. Utána néztem azóta a neten és kiderült, hogy a Lego elkezdte kiadni az összes ismertebb épületnek a Lego verzióját. Okos lépés mert ezzel így simán kilépnek gyerekjáték piacról és nyitnak minden építészetet kedvelő felnőtt felé (bárki). Ez is reklám (készülhetett volna egy kreatív briefre is).