2010. február 4., csütörtök

Remélem nem ez lesz - Hyper Augmented Reallity

Ügynökség körkép: Goodness MFG. Los Angeles

Úgy általában (most nem csak országokra osztva) szeretnék írni/bemutatni új, feltörekvő, és valamilyen szempontból érdekes ügynökségeket.

Hagy kezdjem rögtön a Goodness-el, ami exCrispin Porter és Bogusky-sokból állt össze. Az utolsó pillanatban írtak, hogy ők is fogadnának diákokat gyakorlatra, és hogy bemutatkozzanak, küldtek egy videót. Hát nem tudom, hogy ez helyes-e, de mindent azért a pár olvasómért, így felteszem. Ők is egy újabb ügynökségi modellel próbálkoznak, szóval nagyon ajánlom minden reklámmal foglalkozónak.

2010. február 2., kedd

"Creative team", közös portfolió oldal Peterrel.


Mivel nagyon nagy a verseny a helyekért, és a suli portfolió oldala egyenlőre nem tökéletes elhatároztuk, hogy csinálunk egy sajátot (http://peteandmartonarereallyniceguys.com) Peterrel a szövegíró pajtásommal. Ha van egy percetek fussátok át légyszíves és írjátok meg a véleményetek. Annyi már történt, hogy az egyik tanár megmutatta az Oglivy New York-ban dolgozó barátjának erre ők meg behívtak minket egy interjúra (muhahaha). Majd ha megjártam megírom, hogy mi volt meg, hogy hogyan megy ez itt.