2011. április 3., vasárnap

This is the end (legalábbis a Miami Ad School-os sztorimnak)

Hol is kezdjem, hogy befejezhessem.

Régóta nem írtam, így mint egy jó kis sorozatban megpróbálom röviden összefoglalni az utóbbi hónapok eseményeit:
A Goodby-nál felmondtam és hazaköltöztem, egészen egyszerűen azért mert a karrier VS család kérdésben az utóbbi egyértelműen győzedelmeskedett és mert szeretek itthon lenni.
Azért nagyon sok barátot és jó emlékeket hagytam hátra (ez borzalmasan nyálas de igaz).

(Bp is where I'm from by Jancsó Áron)
Azóta persze itthon is megtaláltam a helyem, dolgozni kezdtem és megpróbálom hasznosítani a kint tanultakat és tenni a szakmáért. Szerintem itthon nagyon hiányoznak a fiatalok az ügynökségekből ezért nem kis szervezéssel és egy nagy adag szerencsével sikerült behoznunk (Kázmér Miklóssal és a Kirowski anyagi hozzájárulásával) a Portfolio Night nevű rendezvényt Magyarországra. Ez lényegében egy reklámos állásbörze, ami leginkább egy rapid randihoz hasonló ahol kezdők ülnek kreatív vezetőkkel szemben, és ideális esetben egy-egy állásajánlat alakulhat ki a dologból (de minimum egy-két hasznos tanács a pályakezdőknek). Én például így, egy ehhez hasonló portfolio review-n kaptam állásajánlatot a Goodby-tól. Ha érdekel valakit a dolog akkor az esemény Facebook oldalán talál még róla információt.


Nyilván ez önmagában nem változtat meg még semmit de talán beindít valamit ami majd igen.

Visszatérve a búcsúhoz, kösz mindenkinek aki olvasott és tényleg remélem, hogy azért át tudtam adni valamit abból amit kint tanultam meg tapasztaltam. Ha bárki más is neki vágna egy hasonló kalandnak akkor szívesen segítek és csak ajánlani tudom :)

Sziasztok
Marci
jedlicska@gmail.com