2010. január 21., csütörtök

Szereted nem szereted? (random munkák)

Ezt a bérelt kocsik belsejébe ragasztott, átlátszó és "pára-taszító" matricát tegnap találtuk ki kávészünetben. Gyorsan össze is dobtam egy layoutot. Vajon érthető?

5 megjegyzés:

arnyas írta...

lehet, hogy huje vagyok. de ha a heater on, akkor az nem eltunteti a parat? tehat mikor fujsz az ablakra, akkor a para eltunik.
ha nem fujsz (azaz heater off), akkor parasodik. vagy rosszul emlekszem? most magam sem tudom.
amugy az otlet szempontjabol lenyegtelen:) csak a leiras pontossaga miatt gondoltam.

jedlicska@gmail.com írta...

Szerintem igazad van, ki kell kérnem egy ebben a témában jártas véleményét vagy kipróbálnom.

Ster írta...

egyetérek arnyassal, szerintem is fordítva van, illetve még akkor párásodik ha mondjuk letekered az ablakot szellőztetés céljából - ebben a tekintetben én inkább tömegközre tenném (busz) mert ha abból indulok ki, hogy itthon milyenek a buszok ablakai télen, szerintem hatásosabb lenne / többen is találkoznának vele / aktuálisabb lenne, mert épp egy buszon ülsz amiről mondjuk 10-20 percet utazol átlagosan (ha mondjuk beülsz a kocsiba, épp pára van és megjelenik a cucc, szerintem azt mondaná a sofőr: ááá, a fene fog most kiszállni egy teára - a buszról pedig csak lepattan és beszalad egy starbucksba)
de mivel fogalmam sincs a briefről, ez csak egy nagyon szerény vélemény :) I like the idea btw, good luck with it!

jedlicska@gmail.com írta...

köszi ster, és a busz az jó ötlet, lehet, hogy amjd ha lesz egy kis időm át is alakítom buszra.

Elson Cade írta...

MEV Studios is a full digital agency based in Miami providing strategy, marketing, design, and creative services to SMEs and Fortune 100 companies. Digital agency. Design. Marketing. Creative. Technolog Miami digital agency, Miami online marketing, social media marketing, Miami, content creation services Miami, Creative digital agency Miami.