2010. július 25., vasárnap

Helló Goodby Silverstein, helló San Francisco


Még két hónappal ezelőtt az egyik "portfolio review-on" figyelt fel ránk a Goodby egyik fejvadásza (az egyik cégalapító, Linda Harless), aztán nem sokkal utána elő is állt egy nagyon jó ajánlattal. Így könnyes búcsút vettünk New Yorktól és a Saatchi-s ajánlatunktól, és átrepültünk a nyugati partra. Mivel nekem van még egy negyedévem hátra (portfolió negyedév), így egyszerre fogok dolgozni és esténként iskolába járni (szerencsére, mivel szakmabeliek tanítanak, így az összes óra munkaidő előtt vagy után van, meg persze az is szerencse, hogy itt San Franciscoban is van Miami Ad School). Péternek (Peter Megler) szövegíró pajtimnak is lenne még egy negyedéve, de ő úgy döntött, hogy kiszáll, mivel neki csak egy jó állás megszerzése volt a célja.

Szóval én már két hete itt vagyok, és nagyon tetszik a város. Lényegesen kisebb mint New York, de zöldebb, lankásabb és sokkal emberléptékűbb.

Az iskola épülete is szép, és egészen jó óráim vannak. Pl. Joel Kaplan-nal aki többek között a Whopper Sacrifice ötletgazdája.

Itt egy videó az iskoláról, és következő poszttal pedig a Goodby Silverstein-t szeretném bemutatni.

Nincsenek megjegyzések: