2009. december 10., csütörtök

Belga ügynökség körkép 3: Famous







Ez az ügynökség sem nagyobb egy átlagos magyar ügynökségnél, szintén függetlenek és két irodájuk van (Brüsszelben és Amszterdamban).
2009-ben 5 oroszlánt nyertek Cannes-ban.

Az az általános hozzáállás Belgiumban (ez itt Duvel-ben is sokszor elhangzik), hogy mivel nagyon kicsi az ország és kis büdzsékkel kell dolgozni minden egyes lehetőséget meg kell ragadni és a maximumot kihozni belőle, és így is tesznek.
Ez amúgy még jobban igaz Magyarországra.

Ezek a 2009-ben Cannes-ban díjazott munkáik.
Nekem a bevándorlókat kiszavazó show és a Stella sörcsapoló Wii játék tetszenek a legjobban.
http://www.famous.be/#/work_video/41/

Ez pedig link az oldalhoz. Azért azt érdemes megfigyelni, hogy mindegyik belga ügynökségnek elég tisztességes legalább hetente frissített weboldala van. É hát nem ez a minimum egy kommunikációval foglalkozó cégnek 2009-ben?
http://www.famous.be/#/news/

4 megjegyzés:

FogarasyT írta...

A kiszavazós tényleg nagyon jó. A szép benne az, hogy biztos el lettek küldve rendesen a fenébe, mégis a végén működött a dolog és lett eredmény. Nekem a Stellás annyira nem, picit sok nekem ez a wii hype. Minden kreatív füzetkéjében ott lóg az első oldalon. Mondjuk biztos, hogy lenne rá kereslet.
Meg a kamera, úristen hol van. A fazon ágyéka elé letenni, háát. Csak engem zavar?

A site tényleg szép, nagyon jó ez az egyptian font is hozzá. Viszont pl a videóknál lehetne egy évszám. Meg először nem találtam meg (úgy fél percig, ami sok) a scroll bar-t, ami nekem nagyon-nagyon alul van a nagy monitor miatt és ugyanolyan színű mint a firefox ablak kerete. Próbáltam draggelni meg ilyenek. Nem birkaproof a UI :) Te láttad rögtön?

Márton Jedlicska írta...

Ja láttam de nagyon nagy monitoron néztem:) és persze minden lehet tökéletes. Szerintem még mindig lehetne melót szerezni azzal, hogy bekopogtatsz magyar ügynökségekhez és csinálsz nekik egy jól működő oldalt, pláne amíg még suliban vagy.

Márton Jedlicska írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
FogarasyT írta...

Igen, erre külön listám van :)